Banketi
Smuku muiža

Svinīgā pasākuma ēdienkarte

Viesus sagaidam ar izsmalcinātām uzkodām

 

5.00 Eur + PVN / vienai personai

Kūpināts Lasis ar remulādes dārzeņiem

Karbonāde ar redīsu sezamā

Siera bunte ar svaigiem dārzeņiem

Grilēti šampinjoni ar “dižonas” kartupeļiem  

 

30.00 EUR + PVN / vienai personai

 

Aukstās uzkodas

Svaigu tomātu gaspacho ar kūpinātu sieru un bazilika pesto mērci pasniegts ar zaļumiem

Tvaicēts cūkgaļas šķiņķis ar sarkano galviņkāpostu krēmīgas mārutku mērces salātiem

Bismarka siļķes fileja ar estragonā iejauktām bietēm un vārītu olu ar svaigiem zaļumiem

Vistas veltnis ar putraimdesu ,burkānu nūdeļu salātiem ar koriandru un riekstu vinegretu

Cepta liellopa krūtsgaļa ar plūmju mērci ar redīsu un svaigu gurķu salātiem iejauktiem ar lociņiem

 

Karstais ēdiens

Kroketēs sacepta vistas gaļa Fricasē mērcē ar pētersīļiem un dārzeņiem

Cūkgaļas mugura cepta kūpināta bekona un sīpolu apvalkā ar sviesta kārtaino mīklu

Šķēlēs sacepts un šmorēts liellopa gaļas strogonovs ar brūninātu krējuma mērci

Lielie steika kartupeļi apcepti daivās ar sviestu un zaļumiem ,

Grilētu vasaras dārzeņu ratatujs

Svaigi dārzeņi un zaļumi ar sarkanvīna vinegreta mērci 


Deserts

Panna Cotta ar ogu mērci


Auksto ēdienu galds pēc vakariņām svinību laikā

Vasaras dārzeņu salāti grieķu stilā ar fetas sieru, kartupeļiem un olīvām

Vistas filejas salāti ar ziedkāpsotiem, pupiņām un marinētiem gurķiem iejauktiem majonēzes mērcē

Bismarka siļķes fileja ar estragonā iejauktām bietēm un vārītu olu ar svaigiem zaļumiem

Tvaicēts cūkgaļas škiņķis ar sarkano galviņkāpostu krēmīgas mārutku mērces salātiem

Muižas velšu izlase